تاریخچه مجله

فصلنامه روان­‌شناسی کاربردی، نشريه‌‌ای علمی -پژوهشی وابسته به دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی است که از سال 1385 آغاز به‌کار کرده است، درجه علمی - پژوهشی به این فصلنامه بر اساس نامه شماره 32569/11/3/89 مورخ 1389/07/28 از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به فصلنامه روان‌شناسی کاربردی اعطا، و طی نامه شماره 211013/3//3 مورخ 1391/11/3 تمدید شد. این فصلنامه به زبان فارسی و خلاصه انگليسی منتشر می‌شود و در کليه مباحث حوزه روان‌شناسی به انتشار آن دسته از مقاله‌های اصیل پژوهشی می‌پردازد که به دانش، نوآوری و درک جدیدی از حوزه‌های روان‌شناسی کاربردی منتهی شود. کلیه مقاله‌­­های ارسالي به اين فصلنامه پس از ارزیابی اولیه، در صورت نداشتن مشکل عمده، توسط داوران نشريه که از اساتید به‌نام كشور در زمينه روان‌­شناسی هستند مورد داوری و ارزيابی دقیق قرار می‌گیرند؛ سپس مقاله‌ها با توجه به رأي داوران و زير نظر مستقيم سردبیر و اعضای شورای دبیران انتخاب و منتشر مي‌شوند.

اين نشريه در پايگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، نظام استنادی بین المللی Scopus، پايگاه نشر دانش (پند) دانشگاه شهید بهشتی، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران (SID، (Magiran و پایگاه مجلات تخصصی نور نمايه می‌شود؛ و در نظام ISC دارای ضريب تاثير است.

جهت ارتباط با کارشناس اجرایی فصلنامه می‌توانید با شماره تلفن‌های 02129905340-09198298046 تماس حاصل نمایید یا با آدرس ایمیل appliedpsychology@yahoo.com مکاتبه نمایید.