درباره نشریه

فصلنامه روان­‌شناسی کاربردی، نشریه‌‌ای علمی وابسته به دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی است که از سال ۱۳۸۵ آغاز به‌کار کرده است، درجه علمی - پژوهشی به این فصلنامه بر اساس نامه شماره ۳۲۵۶۹/۱۱/۳/۸۹ مورخ ۱۳۸۹/۰۷/۲۸ از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به فصلنامه روان‌شناسی کاربردی اعطا، و طی نامه شماره ۲۱۱۰۱۳/۳//۳ مورخ ۱۳۹۱/۱۱/۳ تمدید شد. این فصلنامه به زبان فارسی و خلاصه انگلیسی منتشر می‌شود و در کلیه مباحث حوزه روان‌شناسی به انتشار آن دسته از مقاله‌های اصیل پژوهشی می‌پردازد که به دانش، نوآوری و درک جدیدی از حوزه‌های روان‌شناسی کاربردی منتهی شود. کلیه مقاله‌­­های ارسالی به این فصلنامه پس از ارزیابی اولیه، در صورت نداشتن مشکل عمده، توسط داوران نشریه که از اساتید به‌نام کشور در زمینه روان‌­شناسی هستند مورد داوری و ارزیابی دقیق قرار می‌گیرند؛ سپس مقاله‌ها با توجه به رأی داوران و زیر نظر مستقیم سردبیر و اعضای شورای دبیران انتخاب و منتشر می‌شوند.

این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، نظام استنادی بین المللی Doaj، پایگاه نشر دانش (پند) دانشگاه شهید بهشتی، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران (SID، (Magiran ، پایگاه مجلات تخصصی نور  و Civilica نمایه می‌شود و در نظام ISC دارای ضریب تاثیر است.

رتبه در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398=ب