درباره نشریه

فصلنامه روان­‌شناسی کاربردی، نشریه‌‌ای علمی- پژوهشی وابسته به دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی است که از بهار سال ۱۳۸۵ آغاز به‌کار کرده است، درجه علمی- پژوهشی به این فصلنامه بر اساس نامه شماره ۳۲۵۶۹/۱۱/۳/۸۹ مورخ ۱۳۸۹/۰۷/۲۸ از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به فصلنامه روان‌شناسی کاربردی اعطا، و طی نامه شماره ۲۱۱۰۱۳/۳//۳ مورخ ۱۳۹۱/۱۱/۳ تمدید شد. این مجله به صورت فصلنامه و به زبان فارسی و خلاصه انگلیسی منتشر می‌شود و در کلیه مباحث حوزه روان‌شناسی به انتشار آن دسته از مقاله‌های اصیل پژوهشی می‌پردازد که به دانش، نوآوری و درک جدیدی از حوزه‌های روان‌شناسی کاربردی منتهی شود. کلیه مقاله‌­­های ارسالی به این فصلنامه پس از ارزیابی اولیه، در صورت نداشتن مشکل عمده، توسط داوران نشریه که از اساتید به‌نام کشور در زمینه روان‌­شناسی هستند مورد داوری و ارزیابی دقیق قرار می‌گیرند؛ سپس مقاله‌ها با توجه به رأی داوران و زیر نظر مستقیم سردبیر و اعضای شورای دبیران انتخاب و منتشر می‌شوند. این فصلنامه هزینه بررسی اولیه و پذیرش نهایی مقاله را دارد.

حیطه‌های پژوهشی مقاله‌ها در فصلنامه روان‌شناسی کابردی شامل قلمروهای زیر است:

1. اختلال‌های بالینی، مشاوره و روان‌درمانی

2. تفاوت‌های فردی در توانایی، شخصیت و ویژگی‌های دیگر

3. شناختی، انگیزشی، عاطفی، روانی و عصب روان‌شناختی

4. سلامت، استرس، بهداشت و رفاه

5. تفاوت و تنوع میان فرهنگی در رفتار و نگرش

6. خانواده، زناشویی، شیوه‌های فرزندپروری

7. آزمون سازی، آموزش، یادگیری و کسب مهارت

8. خلاقیت، نوآوری و انطباق

گرایش یا زمینه تخصصی فصلنامه در زمینه‌های بالینی، تربیتی، اجتماعی، سلامت، آزمایشگاهی و صنعتی سازمانی است.

این فصلنامه دارای هزینه پردازش مقاله و پذیرش نهایی است.

رتبه در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400 لف

رتبه در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401لف